Wat wij doen

Contact

WordPress websites

Effectieve, responsive en unieke WordPress websites die bedrijven helpen groeien

Met onze ervaring, kennis en passie bouwen wij unieke en betaalbare WordPress websites die een onderscheidende online ervaring bieden aan onze klanten. Ontdek hoe onze top service en begeleiding jouw bedrijf naar succes kunnen leiden.

Waarom

Een betaalbare, bruikbare, responsive en op maat gemaakte WordPress website laten bouwen?

Op maat gemaakt

Een unieke website die volledig is afgestemd op jouw merk en doelgroep is een must-have om een goede indruk te maken en op te vallen in de online wereld.

Stabiel en veilig

Een stabiele website is van groot belang. Wij zorgen dat deze goed functioneert en goed beschermd is, zodat jij je volledig kunt richten op jouw bedrijf.

Goed vindbaar

Een solide basis en handige tips om de vindbaarheid van jouw website te vergroten. Zo wordt jouw website beter gevonden en trekt het relevante bezoekers aan.

Responsief

Wij zorgen ervoor dat jouw website er op mobiel, tablet en desktop perfect uitziet en optimaal presteert.

Hoe gaan wij te werk

Een goed begin is het halve werk.

Bij WPBunker geloven we dat een goed begin essentieel is. We starten met grondige inventarisatie en analyse om een solide basis te leggen. Met inzicht in jouw doelen, doelgroep en concurrentie ontwikkelen we een strategie op maat.

Onze expertise stelt ons in staat om hoogwaardige oplossingen te creëren die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Met een sterke basis bouwen we aan een succesvolle website of webshop.

icons8-1st

Kennismaken.

Voordat we aan de realisatie van jouw ideeën beginnen, nemen we de tijd om je beter te leren kennen, je merk te definiëren en een plan van aanpak op te stellen. Elk project wordt zorgvuldig afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

icons8-circled-2

Beginnen.

Met onze expertise in WordPress en Elementor brengen wij jouw website tot leven. We streven naar een aantrekkelijk ontwerp dat voldoet aan de hoogste standaarden van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine-optimalisatie.

icons8-circled-3

Opleveren.

Bij WPBunker streven we ernaar elk project tijdig en binnen het gestelde budget af te ronden. Maar onze betrokkenheid eindigt niet bij de oplevering. We begrijpen dat succes een voortdurende inspanning vereist. Met onze ondersteuning en onderhoudsdiensten staan we altijd paraat om eventuele technische problemen op te lossen en updates uit te voeren. Bovendien blijven we nauw betrokken bij de verdere groei van jouw online aanwezigheid. Samen kunnen we blijvende verbeteringen aanbrengen, jouw website optimaliseren en jouw succes verder vergroten

Waarom kiezen voor WP Bunker?

5 overtuigende redenen om je website te laten maken door WP Bunker.

Bij WP Bunker geloven we in een persoonlijke aanpak die resulteert in maatwerkoplossingen voor onze klanten. Met oog voor gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid creëren we websites die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Bovendien bieden we top service en het eerste jaar gratis webhosting aan. Ontdek waarom steeds meer klanten voor WP Bunker kiezen.

icons8-1st

Betaalbare en moderne websites op maat gemaakt.

Onze betaalbare diensten bieden moderne websites die volledig op maat gemaakt zijn. We zorgen ervoor dat jouw website er niet alleen geweldig uitziet, maar ook functioneert op het hoogste niveau.

icons8-circled-2

100% controle over je eigen website.

Bij WP Bunker geven we je volledige controle over je eigen website. Met een gebruiksvriendelijk beheersysteem kun je eenvoudig inhoud aanpassen, afbeeldingen uploaden en nieuwe functies toevoegen.

icons8-circled-3

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel.

We begrijpen het belang van een responsieve website die op alle apparaten goed wordt weergegeven. Jouw website zal perfect geoptimaliseerd zijn voor desktops, tablets en mobiele apparaten.

icons8-circled-4

Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren.

Bij WP Bunker streven we naar uitstekende klantenservice. We zijn altijd bereikbaar, zelfs buiten kantooruren, om eventuele vragen of technische problemen op te lossen.

icons8-circled-5

Betrokken, ook na oplevering.

Onze betrokkenheid eindigt niet na de oplevering van je website. We blijven graag nauw betrokken bij je bedrijf, bieden ondersteuning en helpen je verder groeien online.

projecten

Enkele van onze op maat gemaakte websites

Met veel ervaring, kennis en passie bouwen wij een unieke en betaalbare ervaring voor onze klanten. Dit alles met top service en aftercare.
slijperijvanhoek-nl
Slijperij Van Hoek is een intrigerend voorbeeld van onze design vaardigheden. Met een perfecte combinatie van...
03
Met een frisse en dynamische uitstraling, weerspiegelt de website de jeugdige energie van de studenten en...
04
"talent-recruiting.nl" markeert een baanbrekende aanpak voor het vinden van de ideale match tussen werkgevers en talent.

Waarom WordPress?

Waarom wij voor WordPress als onze basis kiezen?

Wij hebben een diepgaande kennis van het WordPress-systeem en de infrastructuur. Daarom leveren wij al onze websites, webshops en multisites met dit eenvoudige en uiterst populaire systeem.

WordPress biedt een buitengewone gebruiksvriendelijkheid met eindeloze mogelijkheden. Het is snel, responsive en zeer SEO-vriendelijk.

Dankzij onze uitgebreide kennis van het systeem en onze expertise in UI/UX ontwerp, bouwen wij betaalbare, bruikbare en op maat gemaakte oplossingen.

Geschikt voor groei

Je website kan moeiteloos meegroeien met je bedrijf. WordPress websites zijn uiterst schaalbaar, waardoor je zonder enige beperking duizenden pagina's kunt toevoegen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de prestaties van je website, zelfs niet bij aanzienlijke groei.

Optimaal voor zoekmachines

WordPress is het ideale platform voor SEO-professionals. De code achter WordPress is gestructureerd en overzichtelijk, waardoor zoekmachines de inhoud van je website gemakkelijk kunnen lezen en indexeren. Dit zorgt voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Onbegrensde mogelijkheden

Met WordPress krijg je de vrijheid en flexibiliteit om jouw visie tot leven te brengen. Je wordt niet beperkt in je creativiteit, integendeel, je hebt meer vrijheden dan ooit tevoren. Of je nu een strakke bedrijfswebsite, een dynamische webshop of een interactief blog wilt, met WordPress zijn de mogelijkheden werkelijk onbegrensd. Met de juiste expertise en advies kun je jouw website volledig aanpassen aan je specifieke behoeften en doelen, en zo een unieke online ervaring creëren die indruk maakt op je bezoekers

Wie zijn wij

Over WP Bunker

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak weten de professionals achter WP Bunker hoe essentieel het is om klanttevredenheid hoog in het vaandel te dragen, zelfs na de oplevering van de website. We streven ernaar om altijd dat extra stapje te zetten, omdat jouw succes ons succes is. Bij WP Bunker geloven we in langdurige relaties met onze klanten en blijven we betrokken bij hun groei en online succes.

Stel je vraag via WhatsApp!

Stel je vraag via mail!

Of bel ons

Onderhoud & Support

Je WordPress website, webshop of multisite veilig en up-to-date houden.

Schoenmaker blijf bij je leest. Focus jij je op je bedrijf en laat ons voor jouw website zorgen.