Wat wij doen

Contact

Professionele WooCommerce webshops

Ontdek de kracht van een rendabele en moderne WooCommerce webshop

Is het tijd voor een nieuwe webshop of merk je dat jouw huidige webshop niet meer rendabel is? Met onze professionele WooCommerce webshops ben je ten alle tijden bereikbaar voor jouw klanten. Beheer eenvoudig je voorraad, bekijk statistieken met één druk op de knop en geniet van een veilige en efficiënte winkelervaring. Kies voor een strak en modern design dat jouw webshop laat opvallen.

WAAROM een WooCommerce webshop?

Bouw de perfecte webshop om meer klanten te bereiken en verkopen te genereren!

Op maat gemaakt

Een unieke webshop die speciaal is afgestemd op jouw doelgroep is essentieel om het maximale uit je online verkoop te halen.

Stabiel en veilig

Wij zorgen voor een solide basis en implementeren robuuste beveiligingsmaatregelen, zodat je met vertrouwen kunt verkopen.

Goed vindbaar

Wij zorgen voor een solide omgeving om de vindbaarheid van jouw webshop te vergroten. Zo bereik je meer potentiële klanten.

Responsive

Jouw webshop wordt perfect weergegeven. Hierdoor floreren je sales, ongeacht het apparaat dat je klanten gebruiken.

Hoe gaan wij te werk

Een goed begin is het halve werk.

Bij WPBunker geloven we dat een goed begin essentieel is. We starten met grondige inventarisatie en analyse om een solide basis te leggen. Met inzicht in jouw doelen, doelgroep en concurrentie ontwikkelen we een strategie op maat.

Onze expertise stelt ons in staat om hoogwaardige oplossingen te creëren die naadloos aansluiten op jouw behoeften. Met een sterke basis bouwen we aan een succesvolle website of webshop.

icons8-1st

Kennismaken.

Voordat we aan de realisatie van jouw ideeën beginnen, nemen we de tijd om je beter te leren kennen, je merk te definiëren en een plan van aanpak op te stellen. Elk project wordt zorgvuldig afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

icons8-circled-2

Beginnen.

Met onze expertise in WordPress en Elementor brengen wij jouw website tot leven. We streven naar een aantrekkelijk ontwerp dat voldoet aan de hoogste standaarden van snelheid, gebruiksvriendelijkheid en zoekmachine-optimalisatie.

icons8-circled-3

Opleveren.

Bij WPBunker streven we ernaar elk project tijdig en binnen het gestelde budget af te ronden. Maar onze betrokkenheid eindigt niet bij de oplevering. We begrijpen dat succes een voortdurende inspanning vereist. Met onze ondersteuning en onderhoudsdiensten staan we altijd paraat om eventuele technische problemen op te lossen en updates uit te voeren. Bovendien blijven we nauw betrokken bij de verdere groei van jouw online aanwezigheid. Samen kunnen we blijvende verbeteringen aanbrengen, jouw website optimaliseren en jouw succes verder vergroten

Waarom kiezen voor WP Bunker?

5 overtuigende redenen om je website te laten maken door WP Bunker.

Bij WP Bunker geloven we in een persoonlijke aanpak die resulteert in maatwerkoplossingen voor onze klanten. Met oog voor gebruiksvriendelijkheid, snelheid en veiligheid creëren we websites die perfect aansluiten bij jouw wensen.

Bovendien bieden we top service en het eerste jaar gratis webhosting aan. Ontdek waarom steeds meer klanten voor WP Bunker kiezen.

icons8-1st

Betaalbare en moderne websites op maat gemaakt.

Onze betaalbare diensten bieden moderne websites die volledig op maat gemaakt zijn. We zorgen ervoor dat jouw website er niet alleen geweldig uitziet, maar ook functioneert op het hoogste niveau.

icons8-circled-2

100% controle over je eigen website.

Bij WP Bunker geven we je volledige controle over je eigen website. Met een gebruiksvriendelijk beheersysteem kun je eenvoudig inhoud aanpassen, afbeeldingen uploaden en nieuwe functies toevoegen.

icons8-circled-3

Geoptimaliseerd voor desktop, tablet en mobiel.

We begrijpen het belang van een responsieve website die op alle apparaten goed wordt weergegeven. Jouw website zal perfect geoptimaliseerd zijn voor desktops, tablets en mobiele apparaten.

icons8-circled-4

Altijd bereikbaar, ook buiten kantooruren.

Bij WP Bunker streven we naar uitstekende klantenservice. We zijn altijd bereikbaar, zelfs buiten kantooruren, om eventuele vragen of technische problemen op te lossen.

icons8-circled-5

Betrokken, ook na oplevering.

Onze betrokkenheid eindigt niet na de oplevering van je website. We blijven graag nauw betrokken bij je bedrijf, bieden ondersteuning en helpen je verder groeien online.

projecten

Enkele van onze op maat gemaakte websites

Met veel ervaring, kennis en passie bouwen wij een unieke en betaalbare ervaring voor onze klanten. Dit alles met top service en aftercare.
slijperijvanhoek-nl
Slijperij Van Hoek is een intrigerend voorbeeld van onze design vaardigheden. Met een perfecte combinatie van...
03
Met een frisse en dynamische uitstraling, weerspiegelt de website de jeugdige energie van de studenten en...
04
"talent-recruiting.nl" markeert een baanbrekende aanpak voor het vinden van de ideale match tussen werkgevers en talent.

Waarom WooCommerce?

De kracht van WooCommerce als e-commerce platform

WooCommerce is de toonaangevende webshop applicatie binnen WordPress. Ontdek waarom het de ideale keuze is voor het opzetten van een succesvolle online winkel.

Met naadloze integratie in WordPress biedt WooCommerce een logische e-commerce oplossing voor miljoenen online winkeliers. Het vormt de solide basis van jouw online bedrijf en stelt je in staat om gebruik te maken van de nieuwste technologieën om jouw conversie te vergroten.

Van aangepaste functionaliteiten tot op maat gemaakte oplossingen, we bespreken jouw specifieke behoeften en creëren oplossingen die perfect passen bij jouw merk en e-commerce doelstellingen. Met WooCommerce leggen we de basis voor jouw succesvolle online winkelervaring.

Naadloze integratie met WordPress

WooCommerce is speciaal ontwikkeld om naadloos te integreren met WordPress, het meest gebruikte e-commerce add-on ter wereld. Hierdoor profiteer je van de voordelen van zowel een krachtig webshopplatform als een flexibel en gebruiksvriendelijk CMS.

Schaalbaarheid en aanpasbaarheid

Met WooCommerce kun je jouw webshop laten groeien en aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Of je nu een kleine webwinkel hebt of een uitgebreide e-commerce onderneming, WooCommerce biedt de schaalbaarheid en flexibiliteit om jouw online bedrijf te laten floreren.

Gebruik van de nieuwste technologieën

WooCommerce maakt gebruik van de nieuwste technologieën en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Hierdoor kun je profiteren van geavanceerde functionaliteiten en tools die je conversie verhogen en de gebruikerservaring optimaliseren.

Aangepaste functionaliteit

Elke webshop behoort uniek te zijn. Daarom bespreken we jouw specifieke behoeften en creëren we op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw merk en e-commerce doelstellingen. Met WooCommerce kun je de gewenste functionaliteiten implementeren en jouw webshop volledig aanpassen aan jouw wensen.

Wie zijn wij

Over WP Bunker

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak weten de professionals achter WP Bunker hoe essentieel het is om klanttevredenheid hoog in het vaandel te dragen, zelfs na de oplevering van de website. We streven ernaar om altijd dat extra stapje te zetten, omdat jouw succes ons succes is. Bij WP Bunker geloven we in langdurige relaties met onze klanten en blijven we betrokken bij hun groei en online succes.

Stel je vraag via WhatsApp!

Stel je vraag via mail!

Of bel ons

Onderhoud & Support

Je WordPress website, webshop of multisite veilig en up-to-date houden.

Schoenmaker blijf bij je leest. Focus jij je op je bedrijf en laat ons voor jouw website zorgen.