Wat wij doen

Contact

Voor Webdesign bureaus

Ontdek de Kracht van WordPress Websites met Elementor voor Webdesign Bureaus

Als WordPress & Elementor specialisten helpen we web design bureaus om hun ideeën en ontwerpen digitaal tot leven te brengen. Volledig responsive, identiek en white-labeled.

Waarom

Waarom WordPress development uitbesteden?

Wij zorgen dat alles er zo uit ziet zoals jullie het hebben ontworpen voor je klant. Alles responsive, top kwaliteit en op tijd af. Dit alles voor voordelige tarieven. Geen zorgen meer dat je je deadline niet haalt, wij garanderen alles op tijd af te hebben.

Betalen per project

Bespaar kosten door projecten één voor één aan ons uit te besteden. Met een vaste prijs per project blijft elk project winstgevend, waardoor je een offerte met een vaste prijs kunt bieden aan je klanten.

Op maat gemaakt

We bouwen jullie websites met behulp van Hello Elementor, Elementor Pro en Crocoblock. Van post types en meta velden tot formulieren, filters en uitbreidingen voor e-commerce - we doen het allemaal.

Elk ontwerpbestand

We werken met elk ontwerpbestand, of het nu Adobe XD, Sketch, PSD, Figma of een PDF is. Daarnaast kunnen we bestaande sites converteren naar WordPress of op basis van een duidelijke briefing.

Hoe gaan wij te werk

Ons white label ontwikkelproces

Bij samenwerking op projectbasis hanteren wij een verfijnd proces dat consistent hoge kwaliteit garandeert voor talloze projecten. Hierbij blijft onze aanwezigheid volledig op de achtergrond, zodat de focus volledig op jullie eigen identiteit ligt.

Aanvang.

Elk project begint met het verzamelen en bespreken van alle benodigde materialen voor de ontwikkeling. Wij ontvangen graag de Adobe XD-bestanden (of Sketch, Figma, ...), gedetailleerde instructies over functionaliteit en UI/UX-elementen, en eventuele andere specifieke voorkeuren die van invloed zijn op het project.

Beginnen.

We gaan aan de slag met de ontwikkeling van de website op basis van de door jullie verstrekte materialen en specificaties. Na twee feedbackrondes, inclusief het testen van de website op verschillende mobiele apparaten en browsers, sturen we de website ter beoordeling naar jullie toe.

Kosten.

Voordat we met de ontwikkeling beginnen, stellen we een vaste prijsopgave op voor het project op basis van uw ontwerpbestanden en specificaties. Na acceptatie van de offerte gaan wij aan de slag op een van onze development servers om het project te realiseren.

Opleveren.

Na een grondige interne kwaliteitscontrole plannen we een afspraak in voor de laatste feedbackronde. Zodra de feedback is verwerkt, voltooien we de oplevering van de website en dragen we alle relevante bestanden over naar een locatie naar keuze.

Ontdek onze expertise

Elementor & Crocoblock Experts

Als erkende Elementor & Crocoblock experts hebben we een bewezen staat van dienst. We zijn trots op onze bekroningen, waaronder de titel “Website van de Maand” die we meerdere keren van het Crocoblock team hebben ontvangen. Ontdek onze expertise en laat ons je helpen bij het bouwen van indrukwekkende websites met Elementor en Crocoblock.

Wie zijn wij

Over WP Bunker

Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak weten de professionals achter WP Bunker hoe essentieel het is om klanttevredenheid hoog in het vaandel te dragen, zelfs na de oplevering van de website. We streven ernaar om altijd dat extra stapje te zetten, omdat jouw succes ons succes is. Bij WP Bunker geloven we in langdurige relaties met onze klanten en blijven we betrokken bij hun groei en online succes.

Stel je vraag via WhatsApp!

Stel je vraag via mail!

Of bel ons