Heb je een nieuwe webshop nodig of is jouw huidige webshop niet meer rendabel?

Ten alle tijden bereikbaar zijn voor jouw klanten. Alle statistieken met één druk op de knop paraat. Zeer veilig en efficiënt je voorraad beheren.

Als een moderne ondernemer herken je de waarde en de noodzaak van jouw eigen webshop.

De perfecte webshop maken met maar met één doel, meer klanten en meer verkopen!

Open_24-7Created with Sketch.

Betrouwbare en bereikbare klantenservice

Kopje koffie of even gezellig bijkletsen, onze deur staat altijd open. Bellen, appen of mailen mag ook, wij zijn ten alle tijden bereikbaar. Serieus!

Edit_FileCreated with Sketch.

Geen onverwachte kosten en gedoe achteraf

Geen uurtje factuurtje of ja, maar dat stond niet in de briefing of contract. Wij doen ons werk goed, zelfs wanneer dat iets meer tijd kost.

SettingsCreated with Sketch.

Gratis hosting, ssl certificaat en domeinnaam

Wanneer je een website door ons laat bouwen en je neemt daarna een zeer voordelig onderhoudspakket dan krijg je dit van ons er gratis bij.

Een onvergetelijke ervaring met WordPress als basis, WooCommerce als shop integratie en onze ervaring voor dat beetje extra.

In een online wereld met zo’n gigantisch aanbod aan webshop software vraag je je misschien af waarom wij gebruik maken van WooCommerce en niet een andere applicatie?

Omdat Woocommerce perfect integreert met WordPress. Maar ook omdat Woocommerce zeer gebruiksvriendelijk, SEO-vriendelijk en uitermate flexibel is.

Je kan zowel fysieke als digitale producten of diensten verkopen. Ongeveer 40% van alle webshops wereldwijd draait op WooCommerce. Deze applicatie is eindeloos uit te breiden.

webshop

WooCommerce is de nummer 1 webshop applicatie binnen WordPress.

WooCommerce is gebouwd om naadloos te integreren met WordPress, waardoor het een logische e-commerce keuze is voor duizenden online winkeleigenaars.

Het hebben van een robuuste e-commerce website is de basis van jouw online bedrijf. Gebruik maken van de nieuwste technologieën om jou conversie te vergroten is van groot belang.

Op het gebied van aangepaste functionaliteit bespreken we jouw behoeften en creëren we oplossingen die overeenkomen met jouw merk en e-commerce doelstellingen.

Veel gestelde vragen

Wij zijn trots op onze klanten

​De mensen achter De WordPress Bunker hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het vak en weten dan ook hoe belangrijk het is om je klanten tevreden te houden (ook na oplevering). 

“Super tevreden met de website. Mijn wensen zijn geheel vervuld. Aanvullende tips kreeg ik snel, met duidelijke en voor mij begrijpelijke instructies. Super bedankt!”
marianijnens.nl
“Zeer tevreden, al mijn wensen zijn netjes en duidelijk verwerkt in mijn website. Ook na de betaling zijn er al regelmatig aanpassingen gedaan. Top service. Ga zo door!"
rcoenen.nl
“De WordPress Bunker zorgt online voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Ze denken met je mee, helpen je graag en zijn enorm flexibel. Best spot in town en top gasten!”
primal.nl

Je WordPress website, webshop of multisite veilig en up-to-date houden.

Schoenmaker blijf bij je leest. Focus jij je op je bedrijf en laat ons voor jouw website zorgen.

Updates, backups, beveiliging en veel meer

Voorkom dat je website onveilig wordt door bijvoorbeeld laksheid of gebrek aan kennis. Bespaar op de lange termijn tijd, ellende en geld uit!

Voordelige en betaalbare onderhoudstarieven

Tarieven, daar wil je geen risico voor lopen, noch moeite voor doen. Alles wordt geregeld voor je achter de schermen.