Effectieve, responsive en unieke WordPress websites die bedrijven helpen met groeien

Met veel ervaring, kennis, passie bouwen wij een unieke en betaalbare ervaring voor onze klanten. Dit alles met top service en begeleiding.

Een betaalbare, bruikbare, responsive en op maat gemaakte WordPress website laten bouwen?

Open_24-7Created with Sketch.

Betrouwbare en bereikbare klantenservice

Kopje koffie of even gezellig bijkletsen, onze deur staat altijd open. Bellen, appen of mailen mag ook, wij zijn ten alle tijden bereikbaar. Serieus!

Edit_FileCreated with Sketch.

Geen onverwachte kosten en gedoe achteraf

Geen uurtje factuurtje of ja, maar dat stond niet in de briefing of contract. Wij doen ons werk goed, zelfs wanneer dat iets meer tijd kost.

SettingsCreated with Sketch.

Gratis hosting, ssl certificaat en domeinnaam

Wanneer je een website door ons laat bouwen en je neemt daarna een zeer voordelig onderhoudspakket dan krijg je dit van ons er gratis bij.

Op zoek naar een

Zoek niet verder. Wij bouwen professionele WordPress Responsive websites met de perfect match tussen jouw bedrijfsvoering en visie. Simpele en gebruiksvriendelijke oplossingen volledig op maat afgestemd die ook nog eens op alle apparaten werken.
Responsive

Waarom wij voor WordPress als onze basis kiezen?

Wij werken graag met WordPress, we kennen het systeem en infrastructuur door en door. Alle websites, webshops en multisites die wij bouwen, worden opgeleverd met dit eenvoudige en zeer populaire systeem. Het is uitermate gebruiksvriendelijk, met oneindig veel mogelijkheden, het is snel, responsive en zeer SEO-vriendelijk. Mede door onze uitgebreide kennis over het systeem en onze UI/UX achtergrond bouwen wij betaalbare, bruikbare en op maat gemaakte oplossingen die werken voor jouw bedrijf. Meer weten?

Veel gestelde vragen

Wij zijn trots op onze klanten

​De mensen achter De WordPress Bunker hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het vak en weten dan ook hoe belangrijk het is om je klanten tevreden te houden (ook na oplevering). 

“Super tevreden met de website. Mijn wensen zijn geheel vervuld. Aanvullende tips kreeg ik snel, met duidelijke en voor mij begrijpelijke instructies. Super bedankt!”
marianijnens.nl
“Zeer tevreden, al mijn wensen zijn netjes en duidelijk verwerkt in mijn website. Ook na de betaling zijn er al regelmatig aanpassingen gedaan. Top service. Ga zo door!"
rcoenen.nl
“De WordPress Bunker zorgt online voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Ze denken met je mee, helpen je graag en zijn enorm flexibel. Best spot in town en top gasten!”
primal.nl

Je WordPress website, webshop of multisite veilig en up-to-date houden.

Schoenmaker blijf bij je leest. Focus jij je op je bedrijf en laat ons voor jouw website zorgen.

Updates, backups, beveiliging en veel meer

Voorkom dat je website onveilig wordt door bijvoorbeeld laksheid of gebrek aan kennis. Bespaar op de lange termijn tijd, ellende en geld uit!

Voordelige en betaalbare onderhoudstarieven

Tarieven, daar wil je geen risico voor lopen, noch moeite voor doen. Alles wordt geregeld voor je achter de schermen.