Je WordPress Website of Webshop veilig en up-to-date houden?

Geef onderhoud en support uit handen aan professionals met verstand van zaken, dit bespaart je op de lange termijn tijd, ellende en geld.

Goed onderhoud is noodzakelijk, veiliger en voordeliger

Dat is bij alles zo, als je je auto niet regelmatig laat onderhouden dan is die binnen de kortste keren ook rijp voor de sloop.

Hetzelfde geldt voor je website, doe je dit niet tijdig en frequent dan loop je veiligheidsrisico’s en allerlei andere problemen zoals een trage website wat weer resulteert in een slechte search ranking en dit resulteert weer in het terugvallen van bezoekersaantallen en onnodige kosten.

PiggybankCreated with Sketch.

Voordelige en betaalbare onderhoudstarieven

Tarieven waar je geen risico voor wil lopen, noch moeite voor wil doen. Alles wordt voor je geregeld achter de schermen.

HelpCreated with Sketch.

Updates, backups, beveiliging en veel meer

Voorkom dat je website onveilig wordt door je eigen laksheid of gebrek aan kennis. Bespaar op de lange termijn tijd, ellende en geld uit!

Open_giftCreated with Sketch.

Gratis hosting, ssl certificaat en domeinnaam

Wanneer je een website door ons laat bouwen en je neemt daarna een zeer voordelig onderhoudspakket dan krijg je dit van ons er gratis bij.

Onderhoud & Beheer

Alles wordt voor je geregeld achter de schermen.

32.50

per maand

Plugin updates
Backend updates
Website updates
Malware & Virus scans
Gratis Hosting
Gratis Domeinnaam
Gratis SSL Certificaat
Maandelijkse website back-up
Gratis Support

Onderhoud en beheer zonder gedoe!

Deze optie geldt alleen als je de website door ons is gebouwd. Heb je ergens anders een goede website laten maken maar wil je alsnog dat we het onderhoud en support overnemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Alle prijzen zijn exclusief btw, tenzij anders vermeld. De betaling gaat maandelijks via automatische incasso en er is een opzegtermijn van 1 maand.

Veel gestelde vragen

Wij zijn trots op onze klanten

​De mensen achter De WordPress Bunker hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het vak en weten dan ook hoe belangrijk het is om je klanten tevreden te houden (ook na oplevering). 

“Super tevreden met de website. Mijn wensen zijn geheel vervuld. Aanvullende tips kreeg ik snel, met duidelijke en voor mij begrijpelijke instructies. Super bedankt!”

marianijnens.nl

“Zeer tevreden, al mijn wensen zijn netjes en duidelijk verwerkt in mijn website. Ook na de betaling zijn er al regelmatig aanpassingen gedaan. Top service. Ga zo door!"

rcoenen.nl

“De WordPress Bunker zorgt online voor een professionele uitstraling van je bedrijf. Ze denken met je mee, helpen je graag en zijn enorm flexibel. Best spot in town en top gasten!”

primal.nl

Duidelijke, effectieve en unieke WordPress websites die bedrijven helpen met groeien

Met veel ervaring, kennis, passie bouwen wij een unieke en betaalbare ervaring voor onze klanten. Dit alles met top service en begeleiding.